Kinderkamp AvontuuR
Kinderkamp AvontuuR - Home Kinderkamp AvontuuR - Activiteiten Kinderkamp AvontuuR - Leiding Kinderkamp AvontuuR - Locatie Kinderkamp AvontuuR - Prijzen Kinderkamp AvontuuR - Inschrijven Kinderkamp AvontuuR - Contact

Kinderkamp blog

 
Game & Adventure kamp duurt een week en loopt van zaterdag tot zaterdag. Je overnacht in een ruime groepsaccommodatie met daarbij een groot veld, waar veel van onze activiteiten zullen plaatsvinden.

Een doorsnee dag op het kinderkamp begint met een gezamenlijk ontbijt in de gezellige eetzaal. Na het ontbijt kan je je nog even opfrissen of je spullen pakken voordat je aan de eerste activiteit begint. Daarna heeft onze eigen kok een heerlijke lunch voor ons klaarstaan, die wij bij mooi zomerweer lekker in het zonnetje eten. Na de lunch staat je het volgende avontuur te wachten en heb je daarna genoeg trek gekregen om een lekker avondmaal te eten. Onze eigen kok zorgt er natuurlijk voor dat er elke dag iets anders lekkers op tafel staat en alle gerechten worden met verse ingrediënten bereid.

Tussen de kamp activiteiten door, kan je jezelf vermaken door buiten te sporten, zoals voetballen, pingpongen, basketballen of om gewoon gezellig te kletsen. Daarnaast is er af en toe gelegenheid om op de computer te gaan surfen, gamen of chatten.

Hieronder staan enkele voorbeelden van de activiteiten die jou te wachten staan als je je inschrijft voor Game & Adventure kamp:


  • Survivaldag
Op deze dag ga je met de hele groep op pad en leer je overlevingstechnieken, zoals kaartlezen, koken op eigengemaakt kookgerei, kompas lezen en knopen leggen. De beste survivaller wint natuurlijk de survival of the fittest-wedstrijd en krijgt een passende prijs. Deze dag wordt afgesloten met een heerlijke barbecue!

  • Vlot bouwen
Bij een groot meer in het bos, leer je hoe je een vlot moet bouwen en ga je natuurlijk je eigen vlot testen in spannende wedstrijd. Welke groep heeft het beste vlot gemaakt en komt als eerste 'droog' aan de overkant!

  • Animatiefilmpje maken
In groepjes verzin je eerst het verhaal van je animatiefilm. Daarna beeld je dit verhaal uit met zelfgemaakte kleipoppetjes en andere attributen. Deze acties worden vastgelegd en dan maak je er gezamenlijk een echte film van!

  • OWiilympics
Bij deze Olympische Spelen verdedig je jouw eer bij allerlei virtuele (olympische) sporten. Niet alleen op de Wii, maar ook op de Kinect mag je jouw prestaties neer gaan zetten! Elke dag wordt er 1 sport beoefend en aan het eind van de week is er natuurlijk een winnaar en een geweldige prijs :)

Kampvuur - jeugdkamp AvontuuR Vlotten bouwen - jeugdkamp AvontuuR Zeepbaan - jeugdkamp AvontuuR Wii competitie - jeugdkamp AvontuuR
Kinderkamp AvontuuR Leiding Locatie Prijzen Inschrijven Contact Foto's