Kinderkamp AvontuuR
Kinderkamp AvontuuR - Home Kinderkamp AvontuuR - Activiteiten Kinderkamp AvontuuR - Leiding Kinderkamp AvontuuR - Locatie Kinderkamp AvontuuR - Prijzen Kinderkamp AvontuuR - Inschrijven Kinderkamp AvontuuR - Contact

Kinderkamp blog

 
Game & Adventure kamp duurt een week en loopt van zaterdag tot zaterdag. Je overnacht in een ruime groepsaccommodatie met daarbij een groot veld, waar veel van onze activiteiten zullen plaatsvinden.

Een doorsnee dag in dit jeugdkamp begint met een gezamenlijk ontbijt in de gezellige eetzaal. Na het ontbijt kan je je nog even opfrissen of je spullen pakken voordat je aan de eerste activiteit begint. Na de ochtenactiviteit gaan we lunchen, het liefst natuurlijk lekker in het zonnetje. Daarna staat je het volgende avontuur alweer te wachten... Tijdens de middagactiviteit krijg je genoeg trek om een lekker avondmaal te eten. Onze eigen kok zorgt er natuurlijk voor dat er elke dag iets anders lekkers op tafel staat en alle gerechten worden met verse ingrediënten bereid.

Tussen de kampactiviteiten door kan je jezelf vermaken door lekker met z'n allen buiten te sporten, zoals voetballen, pingpongen, basketballen of door gewoon gezellig te kletsen. Daarnaast is er gelegenheid om op de (spel)computer te gaan gamen, surfen of chatten.

Hieronder staan enkele voorbeelden van de activiteiten die jou te wachten staan als je je inschrijft voor een zomerkamp vol Game & Adventure:


  • Outdoor-dag

Met z'n allen zetten we ons beste beentje voor op de survivalbaan, waar we doorheen klimmen, slingeren en kruipen. We schieten onze pijlen als echte scherpschutters op de roos bij het boogschieten en we werken goed samen om aan de overkant van de krokodillenrivier te komen.

  • Animatiefilmpje maken

In groepjes verzin je eerst het verhaal van je animatiefilm. Daarna beeld je dit verhaal uit met zelfgemaakte kleipoppetjes en andere attributen. Deze acties worden vastgelegd en dan maak je er gezamenlijk een echte film van!

  • Vlotten bouwen
Bij een groot meer in het bos, leer je hoe je een vlot moet bouwen en ga je natuurlijk je eigen vlot testen in spannende wedstrijd. Welke groep heeft het beste vlot gemaakt en komt als eerste 'droog' aan de overkant?
  • OWiilympics
Bij deze Olympische Spelen verdedig je jouw eer bij allerlei virtuele (olympische) sporten. Niet alleen op de Wii, maar ook op de Kinect mag je jouw prestaties neer gaan zetten! Elke dag wordt er 1 sport beoefend en aan het eind van de week is er natuurlijk een winnaar en een geweldige prijs :)

  • Carzy 44
Voer met je groepje in het dorp zoveel mogelijk van de knotsgekke opdrachten uit en neem foto's als bewijs. Daarbij mag je natuurlijk hulp vragen aan voorbijgangers, maar je kan ook al je creativiteit inzetten om aan de opdracht te voldoen. Maar pas op dat de begeleiding je niet ziet, want dat kost je punten!!
Kampvuur - jeugdkamp AvontuuR Vlotten bouwen - jeugdkamp AvontuuR Zeepbaan - jeugdkamp AvontuuR Wii competitie - jeugdkamp AvontuuR
Kinderkamp AvontuuR Leiding Locatie Prijzen Inschrijven Contact Foto's