Kinderkamp AvontuuR - Home Kinderkamp AvontuuR - Activiteiten Kinderkamp AvontuuR - Leiding Kinderkamp AvontuuR - Locatie Kinderkamp AvontuuR - Prijzen Kinderkamp AvontuuR - Inschrijven Kinderkamp AvontuuR - Contact
 

Op deze pagina houden wij onze AvontuuR-blog bij, dus wil je op de hoogte blijven van alle ins & outs van Game & Adventure kamp, check deze site dan regelmatig!
 
 

17 februari 2015

Het nieuwe jaar is nog maar net begonnen en we zijn al weer bezig met de voorbereiding. Een blog over de kampweken van 2015 heb ik dan ook nog niet, maar ik vind het wel leuk om alvast te vertellen dat iedereen die zich inzet voor Jeugdrecreatie AvontuuR al weer volop bezig is.

We hebben een zeer ervaren leidinggroep aangevuld met veel enthousiaste junioren die na jaren zelf op kamp te zijn geweest er nu voor kiezen om bij ons te blijven als leiding. We hebben speciaal voor deze mensen een opleidingsdag in het leven geroepen om ze zo veel mogelijk te vertellen over wat het leiden van een kamp inhoudt. De echte ervaring moeten ze natuurlijk kin de praktijk op doen. De verantwoordelijkheid voor zo’n groep leer je niet in één dag en niet uit een boekje.

Roos en Nienke zijn al meerdere dagen bezig geweest aan een fantastisch nieuw Maffiaspel. Ik kan hierover natuurlijk nog niets uit de doeken doen, maar ik ken de dames een beetje en kan je beloven dat het geweldig wordt.

Als ik aan kamp denk dan denk ik aan al die leuke dingen die we gaan doen. Van boogschieten en zwemmen tot gamen en een film avond. Ik kan niet wachten tot het weet zo ver is. Ik wil dan ook iedereen uitnodigen om weer te komen, ik zelf zal weer veel in de keuken te zien zijn en hoop dan ook dat ook het eten dit jaar weer in de smaak valt. Ik weet een ding zeker, alles wat ik ga maken is vers. O ja die keuken doe ik natuurlijk niet alleen, ook daar helpen al die enthousiaste vrijwilligers ook gewoon mee.

Nou voor wie het leuk lijkt en zich inschrijft, tot in augustus!

Groet Uriël

20 juni 2010 - Voorbereiding in Boxtel

Nu het eigengekochte vlotmateriaal is getest door leiding en organisatie tijdens ons leidingweekend (in heeeeel koud water), hebben wij (Roos & Alice) de tocht naar Boxtel ondernomen om nieuwe activiteiten uit te zetten en oude te controleren en te verbeteren. De survivaldag krijgt na 2 succesjaren een nieuw jasje, waarbij populaire onderdelen blijven en nieuwe onderdelen zijn toegevoegd. Hopelijk vinden jullie het weer net zo leuk.

Daarnaast hebben we weer een geweldige nieuwe activiteit bedacht (tenminste dat vinden wij), waarbij je je denkvermogen, creativiteit, behendigheid, precisie getest zal worden en tot slot nodig zal hebben om de missie te kunnen volbrengen.

11 januari 2010 - Alweer druk bezig

Tot de enkels in de sneeuw, maar alweer druk bezig met zomeractiviteiten, het voelt een beetje raar! Met de sneeuw in je haar kijken naar tonnen en palen voor vlotbouwen. Maar als je je in een tropisch paradijs waant, gaat het best. Dus met de verwarming op 25 graden, zitten wij in onze bikini nieuwe activiteiten te verzinnen. Je moet toch wat!

Binnenkort horen jullie meer van deze creativiteiten...

21 juni 2009 – Nieuwe activiteit getest!

Afgelopen zondag hebben we een nieuwe activiteit uitgeprobeerd op de leiding en een aantal vrienden met als resultaat een gezellige dag. Bart heeft er een stukje over geschreven:

Vol spanning reden we vandaag met een groot deel van de leiding (en een speciaal geselecteerd aantal proefkonijnen) naar Boxtel om een nieuwe activiteit uit te proberen. Eenmaal aangekomen moest er natuurlijk eerst in de brandende Brabantse zon geluncht worden. Intussen zetten Alice en Roos nog even de laatste dingen klaar en kregen de deelnemers die wij voor vandaag hadden gecharterd, hun instructies. Een spannende mix van avontuurlijke activiteiten waar ook nog het nodige speurwerk aan te pas kwam…

Natuurlijk gaan we daar nog niks over verklappen, maar na op avontuurlijke wijze alle mooie plekjes van Boxtel gezien te hebben vonden we het wel weer even tijd voor een hapje eten. Met onze buikjes vol zijn de deelnemers aan de finale begonnen, waarna we de boel uitgebreid konden evalueren. Uiteraard moest dat onder het genot van een hapje en een drankje, en daarmee hebben we de activiteiten van AvontuuR weer naar een nóg hoger niveau getild, al zeggen we het zelf natuurlijk.

Klinkt spannend? Kom mee doen deze zomer, er zijn nog een paar plekjes vrij!

 

14 juni 2009 - Geslaagd (internationaal) leidingweekend

Van het weekend hadden we het voorbereidende weekend voor Game & Adventure kamp in Luxemburg. Anne had zijn huisje ter beschikking gesteld! Vrijdagavond zijn we met z’n allen vanuit Utrecht vertrokken. Leiding Uriël, Bart, Gijs, Roos en Alice aangevuld met vrienden. Uriel had voor drie walkie-talkies gezorgd die een range van een paar honderd meter hadden (!), dus de rit naar Luxemburg was al erg geslaagd.

Na vrijdagavond laat aangekomen en lang doorgezakt, werd er zaterdag door de leiding de hele middag vergaderd om de weekplanning door te nemen, de nieuwe activiteiten te bespreken en nog meer nieuwe activiteiten op te zetten. Een grote nieuwe activiteit is door Alice, Roos & Uriel geïntroduceerd waarover iedereen erg enthousiast is. Deze activiteit zal aanstaand weekend worden uitgetest door de leiding en vrienden. Een aantal vrienden wordt deelnemer en zullen deze nieuwe activiteit uitproberen. Daarnaast hebben we een activiteit die vorig jaar al gedaan is, door een geslaagde brainstormsessie nog cooler gemaakt! Na een uurtje of vier vergaderd te hebben, was alles besproken en konden we ons bij onze vrienden voegen in het stralende zonnetje.

’s Avonds lekker gebarbecued met z’n allen, waarna een deel van de groep een bordspel ging doen en de anderen een film heeft liggen kijken.

Zondag ook nog heerlijk genoten van de zon, zowel achter in de tuin als in Luxemburg op een terrasje. Daarna huisje opgeruimd en met z’n allen weer naar huis vertrokken.

 

9 juni 2009 - Leidingweekend komt eraan!

Aanstaand weekend is het voorbereidingsweekend voor de leiding. Dit jaar vindt dit plaats in Luxemburg! Gezellig met z’n allen in huisje brainstormen, plannen, nieuwe activiteiten bedenken & uitproberen. En natuurlijk daarna gezellig met elkaar een biertje/wijntje/colaatje (light :p) drinken onder het mom van teambuilding. We hebben er zin in! Na het weekend hoor je meer...

 

6 juni 2009 - Superveel aanmeldingen!!!

Wij zijn druk bezig de aanmeldingen te verwerken die de afgelopen week binnen zijn gekomen. Vooral voor week 2 loopt het storm en is de week bijna vol!
Voor week 2 staan Mandy & Bart als leiding op de planning. Mocht de groep nog groter worden, zal Gijs of Ralph (nieuw!) bijspringen :)
In week 1 zullen Gijs, Eva & Uriel de groep gaan leiden.

Kampvuur - jeugdkamp AvontuuR Vlotten bouwen - jeugdkamp AvontuuR Zeepbaan - jeugdkamp AvontuuR Wii competitie - jeugdkamp AvontuuR
Kinderkamp AvontuuR Activiteiten Leiding Locatie Prijzen Inschrijven Contact Foto's