Voorbereidingen...

Het nieuwe jaar is nog maar net begonnen en we zijn al weer bezig met de voorbereiding. Een blog over de kampweken van 2015 heb ik dan ook nog niet, maar ik vind het wel leuk om alvast te vertellen dat iedereen die zich inzet voor Jeugdrecreatie AvontuuR al weer volop bezig is.

We hebben een zeer ervaren leidinggroep aangevuld met veel enthousiaste junioren die na jaren zelf op kamp te zijn geweest er nu voor kiezen om bij ons te blijven als leiding. We hebben speciaal voor deze mensen een opleidingsdag in het leven geroepen om ze zo veel mogelijk te vertellen over wat het leiden van een kamp inhoudt. De echte ervaring moeten ze natuurlijk kin de praktijk op doen. De verantwoordelijkheid voor zo’n groep leer je niet in één dag en niet uit een boekje.

Roos en Nienke zijn al meerdere dagen bezig geweest aan een fantastisch nieuw Maffiaspel. Ik kan hierover natuurlijk nog niets uit de doeken doen, maar ik ken de dames een beetje en kan je beloven dat het geweldig wordt.

Als ik aan kamp denk dan denk ik aan al die leuke dingen die we gaan doen. Van boogschieten en zwemmen tot gamen en een film avond. Ik kan niet wachten tot het weet zo ver is. Ik wil dan ook iedereen uitnodigen om weer te komen, ik zelf zal weer veel in de keuken te zien zijn en hoop dan ook dat ook het eten dit jaar weer in de smaak valt. Ik weet een ding zeker, alles wat ik ga maken is vers. O ja die keuken doe ik natuurlijk niet alleen, ook daar helpen al die enthousiaste vrijwilligers ook gewoon mee.

Nou voor wie het leuk lijkt en zich inschrijft, tot in augustus!

Groet Uriël