Dag 2, 15+

Na een korte dropping en een korte nacht slapen werden onze tieners gewekt met harde muziek. Na een half uurtje waren er een hoop moeë gezichten aan de ontbijttafel.

Na een heftig bootcamp, gingen we snel de fiets op en richting Oisterwijk. Waar we het spel politie avontuur gingen spelen. De deelnemers moeten de twee leiding boeven proberen te vangen voordat ze een aantal delicten plegen. Na dat onze leiding snel gepakt was. keerde Jitze, Luca, en Friso tot de misdaad. Het was een middag met veel rennen en puffen.

In de avond verzamelde de kinders onder de hangplek van het oudere kamp. We gingen een spelavond houden met spellen zoals charades, thirty seconds en weerwolven. iedereen was enthousiast en fanatiek mee aan het doen met charades. Na het opschrijven van woorden zoals Communisme, Wimco en Donald Trump ging het spel van start. Eerst moesten de deelnemers het geschreven woord beschrijven zonder het woord gebruiken. Daarna mochten ze maar een woord gebruiken. En tenslotte moest het woord uitgebeeld worden met een laken op het hoofd. Na veel lachen gieren en brullen kregen de kinders nog wat vrije tijd. Waar sommige fanatiek gingen stoeien met elkaar.