Dag 3, 15+

Vandaag gingen we gezellig met ze allen zwemmen! Na een kwartiertje fietsen kwam we aan bij de Langspier in Boxtel. Al snel lagen de deelnemers lekker te chillen in de zon met een muziekje op. Na een aantal uren te hebben gezond, gezwommen en gevolleybald gingen de deelnemers vlotten bouwen. De deelnemers wisten precies wat ze moesten doen. Aangezien de meesten hier al een aantal jaar komen was het eerste vlot zo in het water. Na het bouwen van de vlotten genoten de kids van een lekker ijsje terwijl Barbara lag te watertanden naar een van de reddingzwemmers. Uiteindelijk besloten we maar om te vertrekken waar tot onze verbazing ze weg liep met een nummertje.

in de avond gingen we een nieuw spel spelen. Genaamd escape adventure. Over het hele kamp terrein waren brein krakende puzzels te vinden. Die ze moesten oplossen om uit de kamer te komen. Sommige puzzels konden alleen opgelost worden door gebruikt te maken van virtual reality. En andere puzzels was samenwerking belangrijk. Na het oplossen van al deze lastige puzzels gingen de kids snel naar bed.;