Dag 5, 10-14

Goedemorgen! Dinsdag vandaag, en het belooft weer een mooie dag te worden. Na dat we weer gezamenlijk ontbeten hebben beginnen we de ochtend met wat spellen, met als eerst het letterspel.

Op het veld worden kaarten met letters neergestrooid en er worden 4 teams opgesplitst. De teams moeten zo snel mogelijk zoveel mogelijk kaartjes zien te krijgen om daardoor zoveel mogelijk woorden te maken, hoe meer woorden, hoe meer punten.. tevens een goede ochtendgymnastiek!

Vervolgens daarop zijn we nog gaan weerwolven, het spel wat nooit verveelt! Na het weerwolven zijn we binnen wat games gaan spelen, iedereen achter een laptop. Maarook op de WII en de x-box! Spelen maar!

Na een lange middag van spellen was het dan weer tijd voor het avond eten, wraps! Iedereen maakte zijn eigen creatie met kip en groentje, hmmmm wat was het lekkerrrrr!

Na het eten kregen de deelnemers nog even vrije tijd, rond een uur of 21:00 verzamelde iedereen zich bij de picknickbanken en werden er weer 4 groepen opgesplitst… het was tijd voor een spooktocht met als thema circus. Voor de deelnemers is er een route uitgestippeld die ze moesten afleggen, maar niet zonder verassingen…

Na de spooktocht, kwamen die groepen weer aan bij het kampgebouw, maar het was nog niet klaar, want ze moesten het spookhuis in! De deelnemers werden geblinddoekt moesten het spookhuis in, ze moesten een touw volgen en weer een route afleggen maar ze konden niks zien! Ook dat was niet zonder verrassingen.. toch wel een beetje spannend!

Na dat iedereen het spookhuis had overleefd was het dan toch echt tijd om naar bed te gaan…

Wat was het weer een gezellige/spannende dag!

Tot morgen!