Dag 5, 15+

Zoals elke dag beginnen we de ochtend met harde muziek en een stevig ontbijt. Daarna was het lunchzakje maken en naar de fietsen. Luke en Lilly hadden veel plezier op de tandembike. In plaats van Oisterwijk of Boxtel gingen we naar Vught, een rustige stad….

Eindelijk in Vught aangekomen en de fietsen op de plaats gezet, begonnen we met het ruilspel. Elk groepje begon met 1 theezakje en ze kwamen met de meest gekke en mooie spullen terug.

Onder andere 1 foute kersttrui van het groepje van Jonathan, gratis ijsjes voor het groepje van Luke en een Rayban zonnebril die Daantje prachtig stond. Zo zie je maar wat je kan bereiken met 1 theezakje. Nadat het spel was afgelopen, gingen weer terug naar het kampgebouw en konden de deelnemers, na wat vrije tijd, aan tafel schuiven en beginnen aan het avondeten. Deze avond stond wraps op het menu.

Als avondactiviteit stond het maffiaspel op de planning. He doel van het spel was dat 7 Japanse maffia families de rol van de grote Japanse maffia baas moesten overnemen. Helaas werd het al snel donker en moesten we eerder stoppen.

De deelnemers kregen daarna vrije tijd, waarin ze konden gamen of de film Pulp Fiction konden kijken. Daarna was het snel tandenpoetsen en vroeg naar bed.