Dag 6, 15+

Waarom niet de kids met een klassieker wakker maken? Na de muziekboksers met de Red Hot Chili Pepers aan te hebben gezet, werden de deelnemers langzaam wakker. Vervolgd door een heerlijk ontbijt begon de dag echt voor de kinderen, de outdoor dag begon!

Onze mooie ochtend ging van start met een aantal sport/adventure spellen. Hieronder verstaan we boogschieten, blaaspijpen, Basketballen, volleyballen en de kinderen hun eigen aanmaakblokjes laten maken. De aanmaakblokjes gecreëerd door middel van stukjes laken en touwtjes gedoopt samen in kaarsvet. Er was een nadeel echter, het weer! Maar, onze kinderen zijn hierin geen watjes en gingen gewoon in het miezerende weer lekker door sporten en verder.

Na de ochtendactiviteiten te hebben gedaan, gingen we verder naar het bos. Hierin werd het spel ‘slag om Boxtel’ gespeeld (een spel dat veel op levend stratego lijkt). Speciale shout-out richting onze Maiky, Jitse en Luca die als een stoomtrein het veld zaten af te slachten en lekker bezig waren. Na het intieme spel werden de kinderen getrakteerd op een heerlijke pannenkoek, gebakken op een blik met onze eigen aanmaakblokjes van de ochtend. Hierin werd al snel duidelijk dat Luke, Joost en Alexander echte vuurgoden zijn.

Na een heerlijke pasta te hebben gegeten gingen we verder naar de avondactiviteit. Deze was een leuk spelletje weerwolven gevolgd door onze eigen draai op ‘30 seconds‘. De dag werd vervolgens echt afgesloten met een gezellige film.