Leuke en vernieuwende activiteiten. Iedere dag!

 

Game & Adventure kamp duurt een week: van zaterdag tot zaterdag. Je overnacht in een gezellige, ruime kampeerboerderij met een groot veld, waar veel van onze activiteiten  plaatsvinden.

Ons programma zit boordevol unieke activiteiten, die we zelf ontwikkelen. Zomaar een paar voorbeelden:

We doen echte avontuurlijke dingen in het bos of het zwemwater, zoals vlotten bouwen en boogschieten.
Ook gaan we regelmatig naar het dorp om bijvoorbeeld een ontsnapte gangster te vangen of het knotsgekke, chaotische opdrachtenspel Crazy 44 te spelen!
Op de computer bouwen we onze eigen website, we organiseren een Wii-competitie, een Dance Central wedstrijd op de XboX-kinect of we houden een gezellige quizavond in pyjama.

Nog een paar voorbeelden van onze activiteiten:

 

 

Outdoor-dag

Een dag voor de echte survivalaar!

Met z'n allen zetten we ons beste beentje voor op de survivalbaan, waar we doorheen klimmen, slingeren en kruipen. We schieten onze pijlen als echte scherpschutters op de roos bij het boogschieten en we werken goed samen om aan de overkant van de krokodillenrivier te komen.

Animatiefilmpjes maken

In iedereen schuilt een spielberg!

In groepjes verzin je eerst het verhaal van je animatiefilm. Daarna beeld je dit verhaal uit met zelfgemaakte kleipoppetjes en andere attributen. Deze acties worden vastgelegd en dan maak je er gezamenlijk een echte film van!

 

Vlotten bouwen

Beter dan Michiel de ruyter!

Bij een groot meer in het bos, leer je hoe je een vlot moet bouwen en ga je natuurlijk je eigen vlot testen in spannende wedstrijd. Welke groep heeft het beste vlot gemaakt en komt als eerste 'droog' aan de overkant?

O-Wii-Lympics

Win jij Goud?

Bij deze Olympische Spelen verdedig je jouw eer bij allerlei virtuele (olympische) sporten. Niet alleen op de Wii, maar ook op de Kinect mag je jouw prestaties neer gaan zetten! Elke dag wordt er 1 sport beoefend en aan het eind van de week is er natuurlijk een winnaar en een geweldige prijs :)