Leuke en vernieuwende activiteiten. Iedere dag!

 

Game & Adventure kamp duurt een week: van zaterdag tot zaterdag. Je overnacht in een gezellige, ruime kampeerboerderij met een groot veld, waar veel van onze activiteiten  plaatsvinden.

Ons programma zit boordevol unieke activiteiten, die we zelf ontwikkelen. Zomaar een paar voorbeelden:

We doen echte avontuurlijke dingen in het bos of het zwemwater, zoals vlotten bouwen en boogschieten. Ook bouwen we het kamphuis om tot echte Escape Room, die de deelnemers in teams moeten zien te kraken.
Ook gaan we regelmatig naar het dorp om bijvoorbeeld een ontsnapte gangster te vangen of het knotsgekke, chaotische opdrachtenspel Crazy 44 te spelen!
Op de computer programmeren we onze eigen game of robot, we organiseren een Wii-competitie, een Dance Central wedstrijd op de XboX-kinect of we houden een gezellige online quizavond in pyjama.

Nog een paar voorbeelden van onze activiteiten:

 

Outdoor-dag

Een dag voor de echte survivalaar!

Met z'n allen zetten we ons beste beentje voor op de survivalbaan, waar we doorheen klimmen, slingeren en kruipen. We schieten onze pijlen als echte scherpschutters op de roos bij het boogschieten en we werken goed samen om aan de overkant van de krokodillenrivier te komen.

Animatiefilmpjes maken

In iedereen schuilt een spielberg!

In groepjes verzin je eerst het verhaal van je animatiefilm. Daarna beeld je dit verhaal uit met zelfgemaakte kleipoppetjes en andere attributen. Deze acties worden vastgelegd en dan maak je er gezamenlijk een echte film van!

 

Vlotten bouwen

Beter dan Michiel de ruyter!

Bij een groot meer in het bos, leer je hoe je een vlot moet bouwen en ga je natuurlijk je eigen vlot testen in spannende wedstrijd. Welke groep heeft het beste vlot gemaakt en komt als eerste 'droog' aan de overkant?

Crazy-44

Rare dingen die je nog nooit gedaan hebt!

De leiding verzint de meest gekke opdrachten, waarvan jij nooit had verwacht dat je ze durft uit te voeren! En dan ook nog in een dorp, waar andere mensen bij zijn. Die je trouwens ook vaak nodig hebt voor je opdracht...