Het leidingteam

Stuk voor stuk geweldige vrijwilligers!

Het leidingteam bestaat uit enthousiaste vrijwilligers, die jarenlang ervaring opgedaan hebben met leiding geven aan groepen op verschillende kampen. Daarnaast hebben zij verschillende trainingen gevolgd die gericht zijn op vakantiekampen en het leidinggeven dat daarbij hoort. Het allerbelangrijkste is natuurlijk dat ze allemaal ontzettend veel zin hebben om de kinderen twee fantastische weken te bezorgen! Even voorstellen...

 

Wil jij ook leiding worden? 

Vacature: Leiding Game- & Adventurekamp

M/v

Jeugdrecreatie AvontuuR zoekt altijd enthousiaste vrijwilligers voor de begeleiding van kindervakantiekamp voor deelnemers van 10 t/m 14 jaar met het thema Game- & Adventurekamp. Met dit thema biedt Jeugdrecreatie AvontuuR kinderen de ideale combi van buiten actief en binnen online bezig zijn.

Jouw functie

Als leiding ben je verantwoordelijk voor de organisatie van een kampweek en het begeleiden van de deelnemers.
In een team van 3 tot 4 leiding denk je actief mee bij het opstellen van het weekprogramma, bereid je de activiteiten voor en zorg je voor de begeleiding tijdens de uitvoering van de activiteiten.
Buiten de activiteiten draag je zorg voor het naleven van de regels en de fatsoensnormen.
En anticipeer je proactief op “verveelmomentjes” door kleine activiteiten te bedenken en door eventueel zelf mee te doen.
Het doel is om met elkaar een kwalitatief, uitdagend en innovatief kamp te organiseren. De verhouding van leiding tot deelnemers is als één leiding staat tot maximaal zeven deelnemers. Het kamp bestaat uit maximaal 20 deelnemers.

Wij vragen

Een enthousiaste, proactieve persoonlijkheid met organiserend vermogen
Affiniteit met het begeleiden van kinderen
Leidinggevende kwaliteiten
Sociaal en communicatief vaardig
Bereidheid om een verklaring omtrent gedrag aan te vragen
Kennis van computers is een pré

Wij bieden

De kans om deel uit te maken van een ambitieus en ervaren leidingteam en organisatie, die er op gebrand is een geweldige kampweek te organiseren!
Daarnaast bestaat er voor studenten in overleg de mogelijkheid om het begeleiden van een kindervakantiekamp te gebruiken als stage en voor het verkrijgen van (extra) studiepunten.

Geïnteresseerd? 

Stuur je motivatiebrief met cv naar ons op info@zomerkampavontuur.nl