Locatie

 

De Heesemanshoeve ligt midden tussen het gezellige Boxtel & Oisterwijk in, aan de rand van de prachtige Kampinaheide, het Sparrenrijk en goede natuurlijke zwemwaters.

Op het kampterrein zijn diverse speeltoestellen aanwezig, sportvelden voor voetbal, volleybal, tafeltennistafels en er is een verhard basketbalterrein.

Adres

Het adres van het kamphuis is:
Heesemanshoeve
Luissel 10
5282 JD Boxtel

 
 

Beide kamphuizen op dit terrein hebben slaapzalen waar de deelnemers met ongeveer 4 jongens of 4 meisjes kunnen slapen (of keten...). In het kamphuis 'De Bosfazant' hebben we een grote eetzaal ingericht, waar we met z'n allen eten. Daaraan vast zit een zithoek om lekker een spelletje te spelen of te chillen. In kamphuis 'De Knotwilg' hebben we een computer- & recreatiezaal ingericht. Daar kan je terecht om te surfen en chatten op de pc's, of om te gamen op de spelcomputers, zoals Wii Band of Xbox Kinect. De grote beamerschermen die daar hangen gebruiken we niet alleen om te gamen, maar we houden er ook een heuse filmavond.

Vlakbij ligt een prachtig meer, genaamd "Recreatieplas De Langspier" met zwemgedeeltes, een uitgestrekt zandstrand en groene ligweiden. Naast dat je er kan zwemmen, kan je er ook vlotten bouwen, beachvolleyballen, voetballen en nog veel meer leuke dingen.

In het nabij gelegen bos, het Sparrenrijk, spelen we bijvoorbeeld een smokkelspel en oefenen wij onze survival skills.