Wie zijn wij?

Roos & Uriël, samen meer dan 25 jaar ervaring

Samen hebben we inmiddels meer dan 25 jaar ervaring met het organiseren van kinderkampen. Eerst als vrijwillige groepsbegeleiders en sinds 10 jaar ook als organisatoren. Door als vrijwilliger kinderkampen te begeleiden hebben wij geleerd wat dat allemaal behelst en wat werkt en wat niet. We vonden het begeleiden ontzettend leuk, maar wilden ook onze eigen creatieve ideeën tot uiting laten komen in het kampprogramma.

Daarom zijn we, met onze brede ervaring, in 2007 begonnen met het organiseren van onze eigen innovatieve kinderkampen. Daarbij hebben wij ingespeeld op de huidige trends en ontwikkelingen bij kinderen en dit gecombineerd met de basis van elk zomerkamp, oftewel avonturen beleven!

Wij denken dat dit geweldig gelukt is :) en hebben veel enthousiaste reacties en complimenten gehad, van deelnemers en ouders die daar ook zo over denken. Ook komen jaarlijks bijna alle deelnemers terug.

Wij zijn van mening dat het heel belangrijk is om met de kampen aan te sluiten bij de belevingswereld van de kinderen. Daarom ontwikkelen we elk jaar weer nieuwe spellen, waarin we allerlei elementen op het gebied van spel, techniek en trends combineren. Een voorbeeld is Crazy 44, waarin de deelnemers allerlei opdrachten uitvoeren en met behulp van hun telefoon foto's maken als bewijs. Of het Politie-AvontuuR waarbij ze achter een ontsnapte gangster aangaan en via sms'jes op de hoogte worden gehouden van de misdrijven die hij pleegt.

De afgelopen jaren hebben wij het Game-aspect ingevuld met de moderne activiteiten, zoals een Wii-competitie, animatiefilmpjes maken, gps-tocht lopen, een workshop website-bouwen en tussendoor vrije tijd om te kunnen gamen op pc's en verschillende gameconsoles. Het avontuurlijke aspect hebben wij tot uiting laten komen door een outdoor-dag met boogschieten, een survival of the fittest-wedstrijd, vlotten bouwen en vlugby.

Op de Acitiviteitenpagina kan je meer vinden over de dagindeling en de activiteiten die we doen...

Onze visie

Eigentijds - Wij organiseren modern kinderkampen, waarbij kinderen avonturen beleven maar ook toegang hebben tot de online wereld. Dat doen we niet door urenlang te gamen, maar door de kinderen in hun vrije tijd toegang te geven tot het internet en spelcomputers, waar ze samen kunnen spelen.

Gezond - We vinden lekker & gezond een belangrijk thema en daarom koken onze koks met verse ingrediënten. Ook gaan we lekker veel op de fiets weg en zijn we actief bezig met de kinderen op het veld, ook buiten de activiteiten om.

Fun - Onze insteek is dat de kampweek voor alle kinderen leuk moet zijn. We tolereren dus ook geen pestgedrag of buitensluiten. We spelen hier actief op in en lossen onderlinge problemen van de kinderen adequaat op.

Uniek - We ontwikkelen zelf onze activiteiten en bieden dus een uniek programma. Bij deze activiteiten zoeken we naar thema’s die bij de kinderen spelen en baseren bijvoorbeeld een spel op een tv-programma of game.